Sunday, May 9, 2021

Hyvää äitienpäivää suomalaisille äideille Suomessa. Kuntavaaliehdokas Lehto Seppo Tampere: Kuntavaaleissa tarjolla Tampereella aito suomalainen kuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo, joka ymmärtää miten paikallisia yrityksiä ja elinkeinoelämää autetaan, ei velkarahoituksella, vaan aina käteisellä heti


Hyvää äitienpäivää valkoisille suomalaisille äideille Suomessa 9.5.2021


Kuntavaaliehdokas Lehto Seppo Tampere

Https://Seppo-Lehto-valtuustoon.blogspot.com

Kuntavaaleissa 2021 tarjolla Tampereella aito suomalainen kuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo, joka ymmärtää miten paikallisia yrityksiä ja elinkeinoelämää autetaan, ei velkarahoituksella, vaan aina käteisellä heti.

https://Kuntavaaleissa-Tampereella-2021.blogspot.com

Kuntavaaleissa Valkoinen Tampere Vapaussota 1918


https://Valkoinen-Tampere-Vapaussota-1918.blogspot.com yhteislistalla tunnettu moniosaaja Lehto Seppo yhdessä:


Sanna Piipposen ja Raimo Leipävuoren kanssa:

Raimo Leipävuori 26.4.2021 kuntavaaliehdokkaana Tampereen kuntavaaleissa kuvateksti. 

Tukekaa valkoisen Suomen kuntavaaliehdokkaita ja välttäkää mustan tulevaisuuden saastaa kaikkine olomuotoineen. Tiedämmehän että musta hiili ei ole suositeltavaa edes polttoaineena. Se oikea vihreä arvo ;) ei suvaitse mustaa tulevaisuutta ;) 

https://Totuus-kommunismista.blogspot.com

Nykyvihreät ovat vain kommareita, jotka eivät enää edes pyri peittlemään "toveri"-taustojaan eli stalinismin persereikätaustaansa.

----------Seppo Lehto kuntavaaliehdokkaanne oikean valkoisen ja oikean vihreän tulevaisuuden asialla suojeluskunta-arvoin kuntavaaleissa 2021 tuellanne valtuustossa Tampereella.

https://Valkoinen-kuntavaaliehdokas.blogspot.com

Tampereen kuntavaalien 2021 kansallismielisten lista Seppo Lehto, Sanna Piipponen ja Raimo Leipävuori kuntavaaliehdokkaina. 

Anna tukesi Valkoinen Tampere Vapaussota 1918 yhteislistan kautta vaalikopissa. Kiitos.


------------

https://kuntavaaliehdokkaat-tampereella-2021.blogspot.com/

---------

No comments:

Post a Comment

Suomalaisasiamies kuntavaaliehdokas Tampere Tampereen tunnetuin yhteiskuntakriitikko vaatii: Ne jotka vaativat että #neekereitä pitää kutsua "Mustiksi" on laitettava syytteeseen eläimiinvertaamisesta kansankiihotuslainsäädännön perusteella

Arvot kuntoon, demarit, kommarit vastustivat maamme itsenäistymistä miehittäjä-Ryssästä, sekä suistivat maamme vapaussodan veriseen sis...